2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Sluoskniuotos tešlos suktinukai su dešra

      ...čia iš tos pačios "Vakaras su sluoksniuota tešla" serijos :D Esu valgius prieš porą metų. Rasa kepė. Tiksliau - tik paragavus, jei gerai pamenu. Bet vaikai šveitė nesivaržydami :D Išduosiu paslaptį, teta Rasa jas kepa iš normalios mielinės tešlos... Mmmm, tas šedevras ne man... :D Bent jau kol kas :D Taigi, grįžtam prie to, nuo ko pradėjom :)

    Reikia:

500g bemielės sluoksniuotos tešlos (naudojau "Mantingos")
1v.š. pomidorų padažo
1v.š. majonezo
daktariškos tešlos
mėgstamų prieskonių
   
  
  Atšildome tešlą. Pakočiojame ir patepame majonezo ir pomidorų padažo mišiniu. Ant apteptos tešlos sudeliojame smulkiai, plonai pjaustytą dešrą ir susukame į vieną ritinėlį. Jį supjaustome griežinėliais. Gražiai sudėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir dedame kepti į 200'C karštumo orkaitę. Joje kepame apie 15 minučių, kol gražiai apskrunda. 
   Buvo skanūs pyragėliai.

Receptukas čia :)
   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ieškoti šiame dienoraštyje