Reikia:
Faršo pagal skonį
bulvių
morkų
druskos,pipirų,prieskonių faršui
svogūno
kiaušinio
Faršą paruošiame panašiai kaip kotletams.
Į faršą sudedame smulkintą svogūną, kiaušinį,druskos, prieskonių ir viską gerai išmaišome.
Bulves nulupame, išplauname. Perpjauname per pusę ir atsargiai išskobiame vidų. Paruoštą faršą dedame į bulves. Imame kepimo indą, dedame supjaustytas morkas, ant jų statome bulves. Įpilame truputį sultinio ar vandens. Uždengiame folija ir statome į įkaitintą iki 200'C orkaitę.
Kepame maždaug 40 min (kepiau truputį ilgiau), kol bulvės bus minkštos.
Prieš kepimo pabaigą nuimame foliją.
Kadangi pamiršau nudengti ir palaikyti truputį - jos gavosi neapskrudę.
Pagal http://tangosuhelena.blogspot.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą