Taigi tęsiame bemielės sluoksniuotos tešlos panaudojimo eksperimentavimą :D Būtent šis eksperimentas labiausiai patiko mano nuostabiausiam :D Apie vaikus jau nekalbu. Ir taip aišku :D
Reikia:
sluoksniuotos bemielės tešlos (ta pati "Mantingos")
cukraus
cinamono
Iškočiojame sluoksniuotą tešlą. Gausiai… Labai gausiai apibarstome (tas gausiai - ginčytinas reikalas, gavau priekaištą, kad per mažai) cukrumi ir cinamonu abi puses (nedaskaičius pabarsčiau tik vieną :D ). Ir sulankstome. Pirmiausia kraštus lenkiame į
vidurį. Paskui jau perlenktus kraštus dar sykį lenkiame į vidurį (pamiršau :D). Tada
sulenkiame per vidurį ir supjaustome griežinėliais. Gautus gumuliukus
sudedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir 15 minučių šauname į 200'C karštumo orkaitę. Nerealiai skanus desertas.
Receptukas čia :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą