- 1 pakelis sausainių “Selga” (180 g)
- 50 g sviesto
- 2 didelės saujos aviečių
- 500 g maltos varškės
- 1 stiklinė cukraus
- 1 kiaušinis
- 1 šaukštas bulvių krakmolo
- 1/2 citrinos sulčių
Kepimo forma (maždaug 24x20cm) ištiesi kepimo popieriumi. Suberti sausainių trupinius, tolygiai paskleisti ant dugno ir juos sutrombuoti. Užberti dalį aviečių.
Varškės būna pirkti maltos. Jei ne, reiktų sumalti blenderiu. Į varškę įdėti cukraus, kiaušinį, krakmolą, įspausti pusės citrinos sulčių. Gerai išmaišyti. Dalimis pilti ant pyrago pagrindo vis pasluoksniuojant aviečių. Aplyginti paviršių.
Kepti orkaitėje 170C temperatūroje 45-60 minučių, kol paviršius pradės gelsti. Atvėsinti formoje. Valgyti visiškai atvėsusį.
Radau cia :)
Žvilgterk :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą