2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Čirviniai blynai

   ...pagaliau prisiruošiau :D Tiesą sakant, kiek išbandžiau, tai paskutinius kokius 3-4 kartus kepiau būtent šiuos. Man skanūs. Ir paprasti. Taigis iš čia...

Reikia:
250g miltų
1v.š. cukraus
1a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
žiupsnelio vanilinio cukraus
3 kiaušinių
50g tirpinto sviesto
400ml pieno

   Miltus sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kepimo milteliais. Per vidurį padarome duobutę ir maišant įpilame pieną. Galiausiai įplakame kiaušinius ir ištirpintą sviestą.
    Kepame gerai įkaitusioje, šiek tiek riebalais pateptoje, čirvinių blynų keptuvėje.
    Jei valgysime ką tik iš keptuvės išimtus blynelius, jų išorė bus traški, o vidus minkštas. Ilgiau pastovėję jie sudrėksta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ieškoti šiame dienoraštyje