Reikia:
300g fermentinio sūrio (recepte rašo ROKIŠKIO, bet aš vartojau tokį, kokį vyras nupirko)
250g sviesto (naudojau ROKIŠKIO NAMINĮ, nes dažniausiai jį perkam)
1 ryšelis krapų (naudojau džiovintus)
4 sk. česnako (česnako dėjau daugiau)
3-4 vidutinio dydžio paprikas,skirtingų spalvų
duona
Paprikas nuplauname, nupjauname apatinę dalį (na tą, kur kotelis), išimame
sėklas, gražiai išvalome vidų, išdžioviname ir dedame įdarą (smulkiai
tarkuotą sūrį su sviestu ir česnaku bei krapais ištrintą). Tada
suvyniojame paprikas į foliją ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms (aš palaikiau per naktį). Dedame pjaustytą griežinėliais papriką ant duonos ir... skanaus!
Galima pakepinti
duoną ir plonais griežinukais pjaustytą papriką dėti ant jos, gaunasi labai skanūs sumuštinukai . Duoną dar galima ištrinti česnaku. Sako, kad tada
tai iš viso pasaka...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą