tag:blogger.com,1999:blog-3084537962792740359.post2036263593774291224..comments2023-07-12T18:04:49.787+03:00Comments on namai namučiai :): Kepta antismigliushttp://www.blogger.com/profile/08159687066936240941noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3084537962792740359.post-46656820848988651632017-06-29T22:05:37.399+03:002017-06-29T22:05:37.399+03:00O jūsų receptuką, manau, įdomumo dėliai, irgi išba...O jūsų receptuką, manau, įdomumo dėliai, irgi išbandysim :) ačiū :)migliushttps://www.blogger.com/profile/08159687066936240941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3084537962792740359.post-22181287631542159122017-06-29T22:02:29.747+03:002017-06-29T22:02:29.747+03:00Aš irgi skeptiškai į ta imbierą žiūrėjau... Bet jo...Aš irgi skeptiškai į ta imbierą žiūrėjau... Bet jo praktiškai visai nesijaučia. Ir nuo to laiko, kai darau , pvz. jautienos sultinį, jei tik šaldytuve turiu imbiero - visada gabaliuką idedu - suteikia gerą prieskonį :)migliushttps://www.blogger.com/profile/08159687066936240941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3084537962792740359.post-12064033911440904872017-06-29T19:53:14.563+03:002017-06-29T19:53:14.563+03:00Įdomus receptas - ypač dėl to, kad imbiero dedasi....Įdomus receptas - ypač dėl to, kad imbiero dedasi. Ar aštrumas labai jaučiasi? Aš irgi ieškodama kažko įdomaus ir NE VIŠTIENOS atradau labai neblogą receptą antienai - <a href="https://www.iki.lt/receptai/conft-de-canard-antis-prancuziskai" rel="nofollow">https://www.iki.lt/receptai/conft-de-canard-antis-prancuziskai</a>. Jis truputį paprastesnis nei jūsų ir įtariu, kad gal greičiau pasigamina, bet skonis tikrai geras - čiobreliai labai gero daug duoda :) O jūsiškį irgi reikės pabandyti kada prie progos - pagal ingredientus atrodo, kad gardu tuėtų būti.<br />Viktorijanoreply@blogger.com