2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Palmersai. Arba kitaip - Ausytės :)

   Taigi tęsiame bemielės sluoksniuotos tešlos panaudojimo eksperimentavimą :D Būtent šis eksperimentas labiausiai patiko mano nuostabiausiam :D Apie vaikus jau nekalbu. Ir taip aišku :D






















Reikia:

sluoksniuotos bemielės tešlos (ta pati "Mantingos")
cukraus
cinamono

   Iškočiojame sluoksniuotą tešlą. Gausiai… Labai gausiai apibarstome (tas gausiai - ginčytinas reikalas, gavau priekaištą, kad per mažai) cukrumi ir cinamonu abi puses (nedaskaičius pabarsčiau tik vieną :D ). Ir sulankstome. Pirmiausia kraštus lenkiame į vidurį. Paskui jau perlenktus kraštus dar sykį lenkiame į vidurį (pamiršau :D). Tada sulenkiame per vidurį ir supjaustome griežinėliais. Gautus gumuliukus sudedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir 15 minučių šauname į 200'C karštumo orkaitę.  Nerealiai skanus desertas. 

Receptukas čia :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ieškoti šiame dienoraštyje