2014 m. gruodžio 31 d., trečiadienis

Krabų lazdelėmis įdarytas lavašas

    ...taigi, nauji metai.... :) Gal ir smagu :) Nežinau. Dar būnant darbe, apsisprendžiau, ką darysiu vakarienei. Ilgai brendau dėl šito reikalo. Nesidomėjau nei kaip, nei iš ko jis, įdarytas lavašas, daromas. Tiesiog Vilma trumpai drūtai pasakė, kaip jį (nes tuo metu kaip tik lapnojau jos darytą lavašą) daro. Ir viskas - grįžus namo, aprengiau vaikus ir išėjom į artimiausią pardę pirkti to, ko reikia lavašui.



Taigi, reikia:

lavašo,
tepamo sūrelio (kokio tik širdis geidžia)
majonezo,
ketčupo,
krabų lazdelių, 
agurko,
paprikos,
svogūno laiškų,
krapų

   Išsivyniojam lavašą. Ištepam tepamo sūrio, majonezo ir ketčupo tepiniu (čia skonio reikalas kiek dėt majonezo ir ketčupo. Galima dėt belen ką - kas tik patinka: adžiką, kokią nors užtepėlę ar dar ką nors). Tada sukrauname krabų lazdeles (aš pjoviau išilgai perpus), smulkiai pjaustytą agurką, papriką, smulkintus svogūno laiškus ir krapus. Suvyniojam iš ilgumo, nes tada gaunasi normalaus storio. Susukam į foliją ir - į šaldytuvą bent porai valandų, kad biški viskas susistovėtų. Viskas. 
   Čia gavosi toks laitas lavašas, kad ir vaikai valgytų. Padarius žinau, kad galima dėti bet ką - kas tik šauna į galvą. Beje, kol aš čia rašau, atėjęs vyras iš šaldytuvo išsitraukė lašišą, žoles, tepamą sūrelį ir dar kažką.... Atsisukęs paklausė, kur lavašas. Atsakiau, kad parduotuvėj :D ... Visai smagu buvo matyti, kaip jis viską su įdomia mina sukrovė atgal ir išėjo.... :DDDD

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ieškoti šiame dienoraštyje