2013 m. liepos 13 d., šeštadienis

Užvalkalas čiužinukui

   Kai turėjom siauresnę lovą, buvom nusipirkę reniuką (čiužinuką renew). Atsiradus didesniam plotui įsitaisėm ir didesnę lovą :D. Reniuką palikom senuose namučiuose kaip per mažą... Prieš savaitę, prireikus čiužinio, kad galėtų visi norintys kaip nors sugult :D, parsigabenom namo savo čiužinuką. Nabagas jau buvo be užvalkalo... Ko tais kyla įtarimas, kad buvo sėkmingai išskalbtas :D Ir čiužinukas stebuklingai išaugo savo rūbą :D. Bala nematė to užvalkalo, patiest ir taip gerai buvo :). Iki vakar. Mano brangioji katytė nusprendė nagus į jį pasikasyti... Gelbėdama čiužinį staigiai susiradau audinio (kažkada mama buvo davus atraižų gabalų nemažų, su mintim, kad gal kažką pasisiūsiu....), išsitraukiau iš spintos savo siuvimo mašinytę ir neilgai trukus džiaugiausi savo darbu :)


   Kadangi viską dariau ekspromtu, nes stebuklingai visos atraižos tiko pagal savo ilgį ir plotį, tik apačioj pridūriau juostą, tai darbas ėjo kaip peilis per minkštą sviestą ;) Užsegimą dariau per visą plotį.


   O susegiau tiesiog mažom knopkytėm :)


2 komentarai:

  1. :) Darbai tai verda, kai neatostogauju kaime. Na, nebent ikvepimo tai dienai nebuna :). Turiu grand plana... Kurio, galima sakyt, 2/3 jau padaryta. Bet kol neuzbaigiau - tai ir parodyt neturiu ka ;)

    AtsakytiPanaikinti

Ieškoti šiame dienoraštyje