2012 m. gruodžio 5 d., trečiadienis

Piktosios burtininkės apsiaustas su skrybėlyte

   Žingsnis po žingsnio artėja šventės.  O darželiuose jos bus dar greičiau nei namuose :) Mano vyresnėlė šiemet bus piktoji burtininkė... :D Nu ji ne tokia jau ragana kaip aš, bet ... :D Kadangi vaidmenimis pasiskirstė dar lapkričio pradžioje, turėjau laiko ir pagalvoti, ir nusipirkti audinio, ir pasiūti. Nesu siūvėja. Faktas. Bet kažką kiekviena gali padaryt, jei noras yra. :)

   Pirmiausia kai sugalvojau, pasibraižiau ant popieriaus, kad minčiai nuplaukus nepamirsčiau :D

   Siūnant patį apsiaustą į pagalbą pasitelkiau dukters chalatą - paprasčiau buvo susimodeliuot ir išsikirpt.
   O siūnant skrybėlaitę - nykštuko kepurėlę, kurių pilnos parduotuvės, tam, kad brėžinys smegeninėj aiškesnis pasidarytų :D. O kad skrybėlytė nebūtų tiesiog skuduro gabalas ir turėtų formą, panaudojau, net nežinau kaip pavadint... Ten buvo toks storesnis maišelis, kuriame buvo įpakuota kažkokia kompiuterio dalis. Na jis toks ne burbulinis, bet ir ne paprastas maišelis... Kartais batai į jį dar būna suvynioti :D.  Tai nusibraižiau ir išsikirpau du audinio brylius ir viena to pakietinimo, taip sakykim. Į skrybėlės smaigalį taip pat panaudojau tą patį pakietinimą, tik audinio 1 sluoksnį viršutinei daliai. Na ir viską susiūvau, išploviau ir išlyginau. Dabar lauksim šventės :)


    Va taip atrodo iš prieko.


   Va taip atrodo iš nugaros.



   Štai ir skrybėlytė.


    O čia mano modeliukas :)


    Basakojė burtininkė :D


   Truputį patobulinau... Ale vistiek gavosi basakojė :D



Na štai... Šventė jau praėjo :)....

   Pati gražiausia raganaitė visam pasauly.... :)

   Oi kaip greit bėga metai... O Kalėdos, rodos, dar greičiau :D O geriausia tai, kad praėjus 3 metams burtininkas pas mus vėl atsirado :D Tik su patobulinimu - burtų lazdele (kinietiškas pagaliukas nupurkštas auksiniais dažais :D)


          ...ir vis tik neapsakomas jausmas, kai patirtis siejasi su dabartimi... vienas kostiumas visiems trims vaikams :) Fantastika... :)




2 komentarai:

Ieškoti šiame dienoraštyje