2012 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

Braškių uogienė

   ...nusprendžiau nuotraukose padaryt tvarką. Juk fotkini fotkini, keli viską, nes viskas atrodo neįkainojamai vertinga. Tačiau kai praeina kažkiek laiko, matai, kad tarp gerų kadrų yra ir tokių, kurie nelabai vertės turi. Na ir ką radau? Ogi braškes! Pačias natūraliausias, pačias ekologiškiausias, žodžiu, pačias pačiausias iš močiutės daržo :)


   Čia jos dar pačios pirmosios :). O paskui priaugo tokio įspūdingo dydžio, tik gaila, taip ir liko smegenų vingiuose esančiuose stalčiukuose :)


   Taigi prisiskynėme pas močiutę braškių, parsivežėme namo, nuprausėme...


   ...dalį tiesiai į puodą...


   ...o dalį užpyliau cukrumi...


   O paskui prisiploviau stiklainių, juos iškaitinau ir supyliau uogienę. Iš tikrųjų, tikėjausi skirtingo rezultato, bet gavosi toks pat :D. Braškės plaukiojančios skaniame skystyje :) Kitais metais pirma braškes sumaigysiu, o tik paskui suversiu į puodą. Tada gausiu tokią vientisą uogienę, kokios šiemet ir tikėjausi :). Rezultato parodyt negaliu, nes pasirodo, tuo metu man mintis nekaukštelėjo, kad reiktų nufotografuot užpildytus skania uogiene stiklainiukus :). Už tai dabar, kai jau apie žalias braškes likęs tik prisiminimas, neskaitant šaldiklyje dar esančių, labai skaniai valgom :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Ieškoti šiame dienoraštyje