2012 m. spalio 25 d., ketvirtadienis

Krikštuko žurnaliukas

   ...idėja, kurią įgyvendinau tik krikštamotės dėka :) Na, buvo kilusi ir man tokia mintis, bet tuo metu galva buvo užkimšta kitais dalykais - kaip suspėti ir vaiką aprengti. Tiksliau - du vaikus :) Juk vyresnėlė irgi norėjo pasipuošti. Tada ilgai klaidžiojau po internetą... Ieškojau ieškojau... Siūloma daug - bet taip neįdomiai... Tiksliau - tas pats per tą patį. Ir tada netyčia radau!

http://zarembapictures.blogspot.com/2010/08/krikstynu-laikrastukas.html

   Tada iškilo kita dilema - kaip padaryt? Nesu IT-išnikė gi vis dėl to... Bet po ilgų prasėdėtų valandų prie kompiuterio, po ilgo pirmo puslapio kūrimo - toliau viskas nuėjo kaip sviestu patepta :)

   Ach, tiesa... Mintis buvo padaryti kaip tikrą žurnaliuką... Deja, mane pavedė copy1... Turbūt pasąmonė nujautė, kad bus kažkas ne taip... Susisiekiau su artimiausiu skyriumi dėl žurnaliuko padarymo. Mane patikino, kad viskas bus gerai, tik tereikia atnešti medžiagą laikmenoje... Deja, kai nunešiau, paaiškėjo, kad daro tik centriniame skyriuje! Ir dar panelė akis padraskė, būktai jai niekas nieko nerašė ir ji niekam nieko neatrašė... Musiau aš su ufonautais pabendravau... Tai kas beliko? Beliko tik padaryti spalvotas kopijas iš dviejų pusių.... O kaip jas gražiai surišti? Kol parėjau namo - visą kelią galvą sukau. Beliko viena išeitis - susegti su krokodilu sąvaržėlėmis.... O tada dar kilo mintis, kad tas sąvaržėles reikia paslėpti po lipdukais šypsenėlėmis :) Va taip ir išsisukau iš tos padėties... :)


   ...su palinkėjimais buvo kebliausia :) Kiekvienam skambinau ir prašiau, kad atsiųstų ar pasakytų žodžiu. O visa tai buvo daroma paskutinėm dienom... Tačiau tokie visi organizuoti pasitaikė... :D




   ...svarbiausius įvykius buvo sunkiausia atrinkti... Tada nusprendžiau, kad Gustui jau metukai. O metai turi, kaip žinia, 12 mėnesių... Taigi ir įvykių turėjo būti 12... O tada prasidėjo nuotraukų žiūrėjimas ir ieškojimas tame mėnesyje pačio pačiausio nutikimo :)



   Po to reikėjo prisiminti ir krikštatėvius...


   ...dar šis bei tas...


   Na, ir savaime suprantama, reklama... :D



   Štai toks tas mūsų žurnaliukas :) Labai esu dėkinga pavyzdžio autoriui :) Ir pakartosiu tą patį, ką ir jis sakė: nieko čia nėra sudėtingo.... :))))

2 komentarai:

  1. Gražu ir su išmone. Labiausiai patiko originalus fonas- sesės piešinukai :-)

    AtsakytiPanaikinti
  2. aciu :) o kaip gi kitaip? seses piesinukai visur i prie visko :)

    AtsakytiPanaikinti

Ieškoti šiame dienoraštyje